REKLAMAREN

Jag började min reklamkarriär som grafisk formgivare, 1990, på reklambyrån Sjöberg & Alm i Västervik och efter det jobbade jag som grafisk formgivare på Sjöberg Reklam i Västervik. 1998 var jag med och bildade reklambyrån Position i Västervik och från 2002 drev jag Position AB helt i egen regi fram till 2018. Som grafisk formgivare ansvarar jag för den grafiska produktionen och framtagning av publikationer, både för print och digitala medier. Jag är engagerad, kvalitetsmedveten och noggrann. Mitt kontaktnät med kunder och leverantörer är väldigt stort eftersom jag är van vid att producera åt väldigt många olika branscher. Jag håller även föreläsningar inom kreativt skapande och jobbar även som projektledare till olika events. Ett exempel är att jag startade det musikaliska eventet Håll Käft! i Västervik, som baserades på min bok om den lokala rockhistorien i Västerviks kommun. Ett event som resulterade i föreläsningar, Cd-skivor, film och konserter m.m.

Jag är även en uppskattad illustratör. Bland annat publiseras mina serie-stripar ”Nickepedia” i magasinet Västervik365. Genom mitt tidigare förlag, Position Förlag (2007-2018) gav jag ut tolv boktitlar och fem musikproduktioner. Bland annat en helt nyskriven låt med legendariska The Spotnicks till en prisad reklamkampanj. Jag har blivit nominerad i Stora Publishing Priset och i Årets Matlitteratur av MåltidsAkademien. Som författare har jag bland annat skrivit en deckarserie i Västerviksmiljö (Sankta Gertrudserien i fem delar). Alla spänningsromanerna finns i både inbunden, pocket, e-bok och ljudbok med riksdistribution.

Idag (2023) jobbar jag som grafisk formgivare på Roxx Communication Group i Vimmerby. På fritiden är jag verksam som författare och som grafisk formgivare till olika artister. Jag spelar även trummor i två olika band.